Kies voor de beste rijschool Snell.nl

Autorijschool Velp


Autorijschool Velp : SnelL rijlessen met plezier

Wil je beginnen met rijlessen in Velp Arnhem en omgeving dan weet je vaak niet waar je op moet letten bij je rijschoolkeuze. Waar let je op bij het kiezen van een rijschool? Kan ik snel mijn rijbewijs halen?
Je hebt vast wel vrienden of bekenden die bij Autorijschool Snell het rijbewijs hebben gehaald.

Voordelen van rijles bij Autorijschool Snell.nl Velp.

  • Veel ervaringrijschool velp
  • Scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit rijlessen
  • Hoog slagingspercentage
  • BOVAG en VRB erkende rijschool
  • Goed gekwalificeerde Innovam gediplomeerde instructeurs
  • Een unieke en zeer effectieve lesmethode
  • Wij houden van duidelijke afspraken! Optimale zekerheid met onze lesovereenkomst!
  • Vaste instructeur en lesauto (maar als het niet klikt altijd de mogelijkheid tot wisselen)

Wanneer je nu kiest voor Snell.nl kun je profiteren van een mooie Actie kijk hiervoor op de pagina van onze Nieuwjaarsactie!

Special Deal Actie aanbieding !     1259,00              

20 Praktijklessen 
CBR Praktijkexamen  kosten
CBR tussentijdse toets *
GRATIS online theorie cursus


* doe je tijdens twee lessen van het pakket een tussentijdse toets bij het CBR dan betaal je hiervoor maar 115,00  ( 265,00 bij de meeste andere rijscholen)

Autorijschool Snell.nl  is dé autorijschool voor Velp. Onze leerlingen worden met veel individuele aandacht opgeleid voor het rijexamen. Dat maakt de rijlessen van onze autorijschool betrouwbaar, prettig en kwalitatief in orde. Wie slaagt bij Snell Autorijschool Velp kan zich met plezier in het verkeer begeven. Voor wie sneller examen wil doen hebben we een aantrekkelijk pakket.


Autorijschool Snell heeft een zeer hoog slagingspercentage

Binnen onze autorijschool hebben we een effectieve lesmethode ontwikkeld waarmee minder rijlessen nodig zijn om te slagen voor je rijbewijs. Dat we daardoor de autorijschool voor Velp e.o. zijn voor goedkope rijlessen is mooi meegenomen, maar wat nog belangrijker is, is dat we onze leerlingen veilig en zeker de weg op kunnen sturen. Snell behoort al meer dan 30 jaar tot een van de meest betrouwbare autorijscholen en realiseert een hoog slagingspercentage.

Bij autorijschool Velp kies je zelf je pakket !

Wil je snel je rijbewijs halen? We hebben een voordelig pakket samengesteld met CBR tussentijdse toets, CBR praktijkexamen en een theorie account: De VRB Autorijschool Snell.nl actie opleiding voor € 1259,00

Gaat dit je te snel? Maak dan je keus uit een van onze andere rijles aanbiedingen: Bij autorijschool Snell Velp is de theorie opleiding gratis! Lees meer over onze pakketten op Autorijschool Velp Tarieven
  •  
Naast autorijschool voor Velp zijn wij ook de autorijschool voor rijles in o.a. Arnhem, Duiven, Dieren, Rheden, Westervoort en Zevenaar.

Bel voor meer informatie: 026-3615615 Of vul direct het aanmeldformulier in.

 


Autorijschool SNELL.NL
Waldeck Pyrmontlaan 6
6881 NT Velp
mobiel: 06 55793542
email: ronvanmaaren@vanmaaren.nldirect naar het voordeligste pakket
 

Autorijschool-Arnhem    Autorijschool-Velp    Autorijschool-Zevenaar   Rijbewijs Arnhem  Rijbewijs Velp  Rijbewijs Zevenaar  Rijles Arnhem  Rijles Velp  Rijles Zevenaar Rijschool Velp  Rijschool Arnhem  Rijschool Zevenaar  Rijles Rozendaal
Share our website