Kies voor de beste rijschool Snell.nl

Opbouw van rijlessen bij Snell.nl


Vlot opgeleid en waar voor je geld.


Dat je als leerling waar voor je geld wilt spreekt voor zich. Dat kan door een optimaal rendement uit je lesuren halen. Daar speelt een instructeur bij snell.nl echt goed op in. Hij zorgt er voor dat de rijlessen aan niveau van de leerling worden aangepast. De rijlessen worden in een snel tempo opgebouwd van makkelijk naar moeilijk waarbij je altijd wordt geprikkeld om snel te leren. Zelfwerkzaamheid wordt hierbij zoveel mogelijk gestimuleerd. Bij het examen ligt het accent immers op veilig en zelfstandig autorijden.

Gebruik van instructiekaart van het CBR.

Al je vorderingen worden bijgehouden op de CBR RIS instructiekaart (veel rijscholen gebruiken niet eens zo'n vorderingen registratie). Op deze kaart staan alle stappen die je moet doorlopen zo wordt er dus niets vergeten ter voorbereiding op het rij-examen. De instructeur brengt je elke les weer op de hoogte van je vorderingen. In een snel tempo ga je weer verder tot je alles uitstekend beheerst het examen kan dan geen verrassing meer zijn.

Onderdelen van de instructie zijn.


Kennismaken met het voertuig en voertuigbeheersing

Je maakt kennis met de auto. Bediening van de verlichting, ruitenwissers, richtingaanwijzers en dergelijke is noodzakelijk om het voertuig goed te bedienen eerst in eenvoudige situaties en later in allerlei wisselende omstandigheden. Je leert de auto optimaal beheersen onder alle omstandigheden. Koppelen en schakelen geeft geen problemen meer voor jou.

Van eenvoudige tot complexe situaties

In de eerste fase van de rijopleiding  vergt het sturen nog veel aandacht. Daarna leer je echt goed scannen en bewust waarnemen, veilige deelname aan het verkeer, en verkeersinzicht ontbreken natuurlijk niet. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de bijzondere manoeuvres. Bestaande uit o.a. de hellingproef (met en zonder handrem) een stopopdracht, een omkeeropdracht en een parkeeropdracht. Zelf mag je dan kiezen hoe je de gegeven opdracht volgens de CBR rijprocedure uitvoert. Hierop word je door ons goed voorbereid. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor verkeersinzicht, gevaarherkenning en milieubewust rijden.

Belangrijke zaken

Kruispunten en afslaan zijn belangrijke zaken die echt uitvoerig aan de orde komen, evenals autosnelwegen in- en uitvoegen en rotondes. Situaties worden opgebouwd van makkelijk naar moeilijk en vaak herhaald. Verder leer je in deze fase het zijdelings verplaatsen hoe om te gaan met erven en bijzondere weggedeeltes.

Bijzondere situaties

Kruispunten en afslaan worden nog eens uitvoerig herhaald. En tot slot komen ook bijzondere situaties aan de orde zoals indien mogelijk het rijden onder moeilijke omstandigheden, denk aan slechte weersomstandigheden zware regenval, sneeuw ijzel e.d.
Tijdens de hele opleiding wordt veel aandacht besteed het milieu vriendelijk rijden en het defensief rijden, waarbij je rekening houd met medeweggebruikers en ook fouten kunt oplossen van anderen.

Ook leer je zelfstandig routes te rijden en het rijden op navigatie.

Bij Snell.nl kunnen we instaan voor en veilige en verantwoorde rijopleiding. 


Inschrijven special deal actie
 


Share our website

Quicklinks


 


 


VOOR DE SNELLE BESLISSERS PROFITEER NU !

Haal met de Special Deal Actie je rijbewijs NU voor een scherpe prijs!      1335,00
  • 20 praktijklessen
  • CBR praktijkexamen kosten twv 136,50
  • iTheorie online theorie cursus
  • onbeperkt theorie en examens oefenen
  • CBR tussentijdse toets optioneel voor maar 125 euro
  • Wij houden van duidelijke afspraken!  optimale zekerheid met de BOVAG lesovereenkomst!
 

Profiteer van deze tijdelijke Actie en schrijf je direct in!

 

BESTE KWALITEIT EN DE SCHERPSTE PRIJS!
 

 
Rijles Snell