Corona Nieuws

Elektrisch rijden


Februari 2019 starten wij als één van de eerste rijscholen in Nederland met een volledig elektrische KIA e Niro


Snell.nl  KIA e Niro
 

De e-Niro brengt elektrisch rijden naar een volgend level. Met uitmuntende prestaties en met grensverleggende efficiency. Dankzij z’n slimme technologie wint hij zelfs de kleinste beetjes energie terug. Mede daardoor haalt hij uit een compact accupakket een indrukwekkend bereik. Dat verschil merk je!

 

455 km rijbereik


Kia biedt de e-Niro in twee uitvoeringen. De Kia e-Niro heeft een vermogen van maar liefst 204 pk en eveneens 395 Nm. Die versnelt in 7,8 seconden van 0-100 km/u en heeft met een accucapaciteit van 64 kWh een actieradius van 455 km. De uitvoeringen zijn relatief licht en verrassend zuinig.

Rijhulpsystemen

Standaard heeft de Kia e-Niro een aantal van de knapste rijhulpsystemen: Actieve rijbaanassistentie, Grootlichtassistentie, Adapatieve cruise control inclusief Start/Stop-functie én Automatische noodremassistentie die ook fietsers herkent. Standaard zijn ook Lane Following Assist en Traffic Jam Assist aanwezig. Met radar en camera’s monitoren die continu het verkeer voor de auto en de rijbaanmarkering links en rechts. Zo nodig sturen zij de e-Niro bij of zorgen zelfs dat de auto automatisch versnelt, vertraagt of afremt tot stilstand – veilig en comfortabel.
 

Speciale EV-extra’s


In plaats van een conventionele versnellingspook heeft de Kia e-Niro een gripvaste draaiknop, een elektronische parkeerrem en een speciaal 8” EV-infodisplay in het instrumentenpaneel. Tijdens het opladen toont een controlelampje bovenin het dashboard de laadstatus. Zo kun je al van buitenaf zien of de accu’s helemaal vol zijn.

Snell.nl en elektrisch rijden.


Snell.nl gaat leerlingen als zij dat willen laten kennismaken met het electrisch rijden.
Doelstelling daarbij is dat je tijdens je rijopleiding al leert kennismaken met het rijden in de toekomst. Voordeel van het electrisch rijden is dat je je volledig kunt concentreren op alle overige rijtaken.
De auto is voorzien van allerlei rijhulpsystemen waar je ook mee kunt leren omgaan.

Het electrisch rijden wordt als toevoeging op onze rijopleiding gegeven in een blok van twee lesuren, in die twee lesuren leer je de elektrische Kia e Niro kennen en kun je omgaan met diverse rijhulpsytemen, zoals:

Actieve rijbaanassistentie
Grootlichtassistentie
Adapatieve cruise control inclusief Start/Stop-functie
Automatische noodremassistentie die ook fietsers herkent.
Lane Following Assist en Traffic Jam Assist aanwezig.
Radar en camera’s monitoren die continu het verkeer voor de auto en de rijbaanmarkering links en rechts.
Bovendien leer je alles over laden en over het plannen van ritten.

Een unieke ervaring waar je zeker gebruik van moet gaan maken, heb je geen rijles bij Snell.nl en wil je toch eens kennis maken met elektrisch rijden geef je dan op voor een cursus dat geldt natuurlijk ook voor je ouders die misschien wel een elektrische auto overwegen.

 
 
 






 


 
Share our website

Quicklinks


 


 


VOOR DE SNELLE BESLISSERS PROFITEER NU !

Haal met de Special Deal Actie je rijbewijs NU voor een scherpe prijs!      1335,00
  • 20 praktijklessen
  • CBR praktijkexamen kosten twv 136,50
  • iTheorie online theorie cursus
  • onbeperkt theorie en examens oefenen
  • CBR tussentijdse toets optioneel voor maar 125 euro
  • Wij houden van duidelijke afspraken!  optimale zekerheid met de BOVAG lesovereenkomst!
 

Profiteer van deze tijdelijke Actie en schrijf je direct in!

 

BESTE KWALITEIT EN DE SCHERPSTE PRIJS!
 

 
Rijles Snell