Kies voor de beste rijschool Snell.nl

Rijles Arnhem


snell.nl nieuwjaarsactieRijles Arnhem

BOVAG Autorijschool Snell is de autorijschool voor Rijles in Arnhem e.o. met 25 jaar ervaring in het geven van rijles. Met individuele aandacht leiden we binnen onze autorijschool kandidaten tot het CBR rijexamen. 
Snell Autorijschool Arnhem heeft een effectieve lesmethode ontwikkeld waarmee minder rijles nodig is om te slagen voor je CBR rijbewijs. Voorafgaand aan je rijles is het zaak dat je het theorie-examen haalt. Dit kan al vanaf 16,5 jaar. Bij autorijschool Snell Arnhem is de theorie opleiding gratis!

Rijles Arnhem: SnelL en leuk

Rijles is leuk en snel slagen voor je rijbewijs nog leuker. Je rijbewijs is immers je ticket naar meer vrijheid. Dankzij ons speciale lesaanbod van afgeronde blokken rijles kunnen we goedkope rijlessen aanbieden. Dat is mooi meegenomen, maar we zijn geen autorijschool die enkel gaat voor het goedkope aanbod. Rijles in Arnhem door Autorijschool Snell betekent dat je zeer goed rijles krijgt op een persoonlijke manier. Je krijgt rijles van ervaren instructeurs die je begeleidt met een uitgekiend lesprogramma op maat. Je rijbewijs kun je inclusief theorie al in 8 weken behalen.

Kies jouw rijles pakket in Arnhem

Autorijschool Snell is uiteraard niet de enige aanbieder van rijles binnen Arnhem. Wel zijn we er van overtuigd dat we prettige en afgestemde rijlessen bieden, waarmee je betrouwbaar en zeker van zichzelf het CBR rijexamen kunt halen tegen een voordelig tarief. Maak zelf je keus voor rijles in Arnhem: Lees meer over onze pakketten op Autorijschool Arnhem Tarieven 
Wil je liever losse rijlessen? Snell Rijles Arnhem geeft losse rijles vanaf € 48,00 per rijles.

De voordelen van Autorijschool Snell Arnhem:

  • 25 jaar ervaring in het geven van rijles
  • Scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit rijlessen
  • Hoog slagingspercentage
  • VRB erkende rijschool
  • Goed gekwalificeerde instructeurs
  • Een unieke en zeer effectieve lesmethode
  • Wij houden van duidelijke afspraken! Optimale zekerheid met onze lesovereenkomst!
  • Vaste instructeur en lesauto (maar als het niet klikt altijd de mogelijkheid tot wisselen)

Naast autorijschool voor Rijles Arnhem zijn wij ook de autorijschool voor rijles in Velp, Huissen, Rheden, Westervoort en Zevenaar e.o.

Bel voor meer informatie: 026-3615615 

Of vul direct het meer over Rijles Arnhem in. 

Autorijschool SNELL.NL 
Waldeck Pyrmontlaan 6 
6881 NT Velp
mobiel: 06 55793542 
email: ronvanmaaren@vanmaaren.nl 


Share our website