Kies voor de beste rijschool Snell.nl

Rijschool Velp


Rijschool Velp : SnelL rijplezier

Rijschool Snell is de rijschool voor Velp waarbij autorijles comfortabel voelt. Onze klanten worden met veel individuele aandacht opgeleid voor het CBR rijexamen. Dat maakt onze rijlessen betrouwbaar, prettig en kwalitatief dik in orde. Wie slaagt bij Snell Rijschool Velp kan zich na 30-45 rijlessen met plezier in het verkeer begeven. Wil je sneller je rijbewijs? Lees dan door voor de snelle mogelijkheden van Snell Rijschool Velp.

Rijschool met ervaring en hoog slagingspercentage

Binnen onze rijschool hebben we een effectieve lesmethode ontwikkeld waarmee minder rijlessen nodig zijn om te slagen voor je rijbewijs. Dat we daardoor de rijschool voor Velp e.o. zijn voor goedkope rijlessen is mooi meegenomen, maar wat nog belangrijker is dat we onze leerlingen veilig en zeker van hun rijvaardigheden de weg op kunnen sturen. Rijschool Snell behoort al 30 jaar tot een van de meest betrouwbare autorijscholen en realiseert een hoog slagingspercentage.

Rijschool Velp waarbij je zelf je pakket kiest

Wil je snel je rijbewijs halen? We hebben een voordelig pakket samengesteld met CBR tussentijdse toets, CBR praktijkexamen en een theorie account: De Rijschool Snell.nl Special Deal Actieiding voor € 1259,00 met 20 praktijklessen en mogelijkheid voor toetsen Gaat dit je te snel? Maak dan je keus uit een van onze andere rijles aanbiedingen: Bij rijschool Snell Velp is de theorie opleiding gratis! Lees meer over onze pakketten op Rijschool Velp Tarieven

De voordelen van Rijschool Snell Velp:Rijschool Velp

  • Veel ervaring
  • Autorijschool met scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit rijlessen
  • Autorijschool met zeer hoog slagingspercentage
  • VRB erkende rijschool
  • Goed gekwalificeerde instructeurs
  • Een unieke en zeer effectieve lesmethode
  • Wij houden van duidelijke afspraken! Optimale zekerheid met onze lesovereenkomst!
  • Vaste instructeur en lesauto (maar als het niet klikt altijd de mogelijkheid tot wisselen)
Naast rijschool voor Velp zijn wij ook de rijschool voor rijles in Arnhem, Huissen, Rheden, Westervoort en Zevenaar e.o. 
Bel voor meer informatie: 0263615615 

Autorijschool SNELL.NL 
Waldeck Pyrmontlaan 6 
6881 NT Velp
mobiel: 06 55793542 
email: ronvanmaaren@vanmaaren.nl


direct naar het voordeligste pakketAutorijschool-Arnhem    Autorijschool-Velp    Autorijschool-Zevenaar   Rijbewijs Arnhem  Rijbewijs Velp  Rijbewijs Zevenaar  Rijles Arnhem  Rijles Velp  Rijles Zevenaar Rijschool Velp  Rijschool Arnhem  Rijschool Zevenaar
 
 
Share our website